Τσιτσιπάς για το ταξίδι του στο Ντουμπάι: «Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα. Με ζηλεύουν»

00:01 - 30/01/2021

Τσιτσιπάς για το ταξίδι του στο Ντουμπάι: «Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα. Με ζηλεύουν» Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν στα σόσιαλ μίντια. «Είχα ακολουθήσει όλα τα τοπικά πρωτόκολλα» ξεκαθάρισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επισημαίνοντας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα στο Ντουμπάι» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν μετά την παρουσία του σε πάρτι στο Ντουμπάι, ενώ σχολίασε και τα ξεσπάσματα που έχει στο παιχνίδι του.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή