Σπυρόπουλος: «Δέχεται απειλές – Θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» τονίζει ο δικηγόρος του

10:18 - 01/02/2021

Για διασυρμό του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σε συνέχεια της προηγούμενης δήλωσής μου, στην οποία αναφέρομαι, θέτω υπ’ όψιν σας τα εξής: από τις 29.01.2021 το όνομα και η εικόνα του εντολέα μου παρουσιάζονται νυχθημερόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, κατά […] The post Σπυρόπουλος: «Δέχεται απειλές – Θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» τονίζει ο δικηγόρος του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δικηγόρος Κώστα Σπυρόπουλου: Δέχεται απειλές, θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Για διασυρμό του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του ηθοποιού αναφέρει ακόμη ότι «ο εντολέας μου ρητά απαγορεύει την αναφορά του ονόματος σε οποιαδήποτε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, αλλά και τη χρήση της εικόνας του από τηλεοπτικούς σταθμούς» όπως και ότι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δικηγόρος Κώστα Σπυρόπουλου: Δέχεται απειλές, θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

ια διασυρμό του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του ηθοποιού αναφέρει ακόμη ότι «ο εντολέας μου ρητά απαγορεύει την αναφορά του ονόματος σε οποιαδήποτε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, αλλά και τη χρήση της εικόνας του από τηλεοπτικούς σταθμούς» όπως και ότι θα θα προσφύγει στο ΕΣΡ, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις απειλές που συνεχώς δέχεται ενώ θα καταθέσει φάκελο με την καταγγελία του και όλα τα σχετικά αποδεικτικά του στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου Αλέξη Στεφανάκη: «Σε συνέχεια της προηγούμενης δήλωσής μου, στην οποία αναφέρομαι, θέτω υπ’ όψ

Διαβάστε το στο spoilers

Σπυρόπουλος: «Δέχεται απειλές – Θα προσφύγει σε ΕΣΡ και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» τονίζει ο δικηγόρος του

Ο Κώστας Σπυρόπουλος προχώρησε σε δεύτερη τοποθέτηση μέσω του δικηγόρου κ. Αλέξη Στεφανάκη, μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Για διασυρμό του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σε συνέχεια της προηγούμενης δήλωσής μου, στην οποία αναφέρομαι, ... The post Σπυρόπουλος: «Δέχεται απειλές – Θα προσφύγει σε ΕΣΡ και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» τονίζει ο δικηγόρος του appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Δικηγόρος Σπυρόπουλου: «Δέχεται απειλές, θα προσφύγει στο ΕΣΡ και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Για διασυρμό του ονόματος, της τιμής και της υπόληψης του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του ηθοποιού αναφέρει ακόμη ότι «ο εντολέας μου ρητά απαγορεύει την αναφορά του ονόματος σε οποιαδήποτε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, αλλά και τη χρήση της εικόνας του από τηλεοπτικούς σταθμούς» όπως και ότι θα θα προσφύγει στο …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας