Κατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: Έπαιρνα λεξοτανίλ, είχα βγάλει δερματικά από τις ύβρεις του
12:42 - 01/02/2021
Η Κατερίνα Λέχου πρόσθεσε το όνομά τις στις καταγγέλλουσες ηθοποιούς για βία που δέχθηκαν από τον Γιώργο Κιμούλη.
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: “Με έβριζε επί σκηνής, έπαιρνα λεξοτανίλ, έβγαλα δερματικά – Έπινα για να βγάλω την παράσταση”
Μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την
To άρθρο Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: “Με έβριζε επί σκηνής, έπαιρνα λεξοτανίλ, έβγαλα δερματικά – Έπινα για να βγάλω την παράσταση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαι η Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: «Έπαιρνα Lexotanil, έπινα, είχα βγάλει δερματικά» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Οι καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία κατά του Γιώργου Κιμούλη συνεχώς αυξάνονται με ολοένα και περισσότερους ηθοποιούς να κάνουν λόγο για μια τραυματική εμπειρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για όσα βίωσε επί σκηνής δίπλα στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μάλιστα, έκανε σαφές ότι αναφέρεται στην επαγγελματική τους σχέση, διαχωρίζοντας τον προσωπικό δεσμό που διατηρούσαν οι δυο τους στο παρελθόν.
«Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου μ
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Λέχου για Κιμούλη: Με έβριζε, με έκανε να πίνω, έβγαλα δερματικά
«Γιατί τώρα; Γιατί αυτή τη στιγμή; Γιατί έρχεται η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Λέχου για Κιμούλη: “Έπινα για να αντέξω, έπαιρνα λεξοτανίλ, είχα βγάλει δερματικά”
Κατερίνα Λέχου: Ακόμη μία καταγγελία για το Γιώργο Κιμούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr