Η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

21:42 - 01/02/2021

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καταγγέλλει η Αγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη και ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν γνωστό ηθοποιό ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου εμφανίστηκε η Αγγελική Λάμπρη το βράδυ της Δευτέρας. Την ίδια […] The post Η Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη […] The post Αγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Η Αγγελική Λάμπρη καταγγέλλει: Ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Η αφήγηση της ηθοποιού για όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη

Διαβάστε το στο news.gr

Αγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αμερικανικές δυνάμεις κατάσχεσαν στρατιωτικό υλικό σε πλοίο που είχε προορισμό το Ιράν στον Ινδικό Ωκεανό

Οξειδωμένη οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Πωλείται ο Μανδάς – Τέλος για Παναθηναϊκό, ποιες οι πιθανότητες του Ολυμπιακού

Ζελένσκι: Ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία

Ο Γιώργος Λαμπράκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ

«Θέμα» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Νέα μεταγραφή για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός