Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι»

00:02 - 02/02/2021

Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι» 01/02/2021 Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το συμβόλαιο – μαμούθ του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, όλα τα φώτα έπεσαν στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ως υπεύθυνο για την διαρροή, ώστε να... εκδικηθεί τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή ουσιαστικά αυτός τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του, ο Μπαρτομέου υποστήριξε σχετικά ότι: «Ακούω κάποια ΜΜΕ να υπονοούν ότι κάποιος από την απερχόμενη διοίκηση ή εγώ διαρρεύσαμε αυτό το συμβόλαιο. Και αυτό είναι εντελώς ψευδές. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι εντελώς παράνομη η διαρροή επαγγελματικώ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντομενέκ: «Με ενδιαφέρει το στυλ του Ολιβέιρα»

Ο προπονητής της Ναντ αναφέρθηκε στο προφίλ του Πορτογάλου επιθετικού. Η Ναντ προσπάθησε να αποκτήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε, αλλά η έλαβε αρνητική απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε στην ΑΕΚ. Ο Ρεϊμόντ Ντομενέκ μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους που δεν έκλεισε η ομάδα του, αναφερόμενος και στον Ολιβέιρα. […] The post Ντομενέκ: «Με ενδιαφέρει το στυλ του Ολιβέιρα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν μπορεί κάποιος να διαλέξει το εμβόλιο που θα κάνει»

«Βλέπουμε βελτίωση των παραδόσεων, ενώ το β’ τρίμηνο του έτους θα έχουμε στα χέρια μας περισσότερα εμβόλια, καθώς θα λάβουν έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και νέες εταιρείες», τόνισε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega,  ο κ.Θεμιστοκλέους τόνισε, η αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα είναι αναμενόμενη από τις Αρχές, οι οποίες σε συνεργασία με τους ειδικούς θα εξετάσουν τα δεδομένα και θα προχωρήσουν σε αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας και περιορισμού του κορωνοϊού. Για τα εμβόλια, ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εκτίμησε ότι τα πράγματα θα βελτιώνονται στο επόμενο διάστημα, ενώ σημείωσε πως ευελ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)