Καρφώνει την κυβέρνηση ο διάσημος σεφ Λαζάρου! Βράζει ο χώρος της εστίασης! Μετά θάνατον νέα μέτρα δεν μου λέει κάτι εμένα

18:38 - 02/02/2021

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης, με τις κυβερνητικές παροχές να μην επαρκούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, εστίασε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου. «Καρφώνει» την κυβέρνηση: «Μιλάτε για μέτρα αλλά δεν μας λέτε πως θα προστατευθεί ο κλάδος» Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, ο κ. Λαζάρου τόνισε πως το άνοιγμα της εστίασης στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μεγάλο ρίσκο, χωρίς εμβόλια και με βάση όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι, όμως: «τι λέμε σε συνεργάτες και υπαλλήλους και τι λένε και οι συνάδελφοί μου; Δουλεύω 16 ώρες ακόμα και τώρα που είμαι κλειστός για να κρατάω συνταγογραφήσεις και να δώσω στον κόσμο κάτι άλλο αφού μαγειρεύει

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεφ Λαζάρου: «Καρφώνει» την κυβέρνηση – «Μετά θάνατον μέτρα δεν μου λέει κάτι εμένα»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης, με τις κυβερνητικές παροχές να μην επαρκούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, εστίασε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου. «Καρφώνει» την κυβέρνηση: «Μιλάτε για μέτρα αλλά δεν μας λέτε πως θα προστατευθεί ο κλάδος» Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη