Μ.Ντενίση: «Δεν γνώριζα το επίπεδο της λεκτικής ή σωματικής κακοποίησης»

21:59 - 02/02/2021

Η γνωστή ηθοποιός, Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στην σειρά από αποκαλύψεις κακοποιητικών συμπεριφορών στον χώρο του θεάματος. «Αυτά που ακούμε μου έχουν προκαλέσει θλίψη, πόνο για το παρελθόν. Και χαρά για τώρα. Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι η κοινωνία άλλαξε έχει χάσει το τρένο. Είναι μια αλλαγή κοινωνική σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τα στόματα», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει πως: «ομολογώ ότι πολλά πράγματα δεν τα περίμενα. Δεν είχα ιδέα σε ποιο σημείο κακοποίησης λεκτικής ή σωματικής είχαν φτασει τα πράγματα. Εγώ ήμουν κλεισμένη στον δικό μου θίασο». Η κυρία Ντενίση αναφέρθηκε στην ελληνική κοινωνία πριν από δεκαετίες, τονίζοντας πως: «Στην ελληνική κοινωνία παλαιότερα, δεν υπήρχε ο όρος σεξουαλι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις