Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο που αποπλάνησε 13χρονο

09:38 - 03/02/2021

Από τη Νέα Ερυθραία η 35χρονη καθηγήτρια – Οι κρυφές επισκέψεις σε ξενοδοχεία – Το σοκ της μητέρας όταν είδε το ροζ υλικό στον υπολογιστή του παιδιού Στο μυαλό της 35χρονης φιλολόγου από τη Νέα Ερυθραία, ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου, δεν ήταν ένα παιδί, αλλά ένας ώριμος άνδρας που θα μπορούσε να ζήσει μαζί ... The post Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο που αποπλάνησε 13χρονο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Είμαι ερωτευμένη μαζί του” λέει η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Lamianow.gr “Είμαι ερωτευμένη μαζί του” λέει η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της Στοιχεία – σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της. Τον έπεισε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα […] “Είμαι ερωτευμένη μαζί του” λέει η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αττική: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του», λέει η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Στοιχεία – σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της. Τον έπεισε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη φιλόλογο που αποπλάνησε τον 13χρονο

Οι κρυφές επισκέψεις σε ξενοδοχεία, τα «ροζ» βίντεο στον υπολογιστή του παιδιού και τα...ταξίδια στο εξωτερικό.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα