H Έλενα Ράπτη μιλάει πρώτη φορά για τον σύζυγό της: «Ο Κίμων ήταν ο φύλακας άγγελός μου»

12:09 - 14/10/2019

Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας παντρεύτηκαν στις 19 Μαϊου του 2019 σε κλειστό κύκλο κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάλιστα όταν η βουλευτής...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ράπτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Κίμωνα Μπάλλα (VIDEO)

Η Έλενα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για πρώτη φορά για τον έγγαμο βίο αλλά και για τον λόγο που δεν το μοιράστηκε από την αρχή με τον κόσμο. «Το είχα πει από παλιά πως όταν παντρευτώ δε θα το μοιραστώ γιατί για εμένα ο γάμος είναι μία προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνη μου με τον άνθρωπο μου και τους γονείς μας, τα αδέλφια μας, την οικογένεια μας. Δεν το είπα γιατί δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω με την προσωπική μου ζωή. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Σε μία προεκλογική περίοδο εγώ ήθελα να πάω με πολιτικά χαρακτηριστικά στην κάλπη και έτσι να κριθώ από τους συμπολίτες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έλενα Ράπτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Κίμωνα Μπάλλα!

Η Έλενα Ράπτη μας αιφνιδίασε όλους το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξαφνικά αποκάλυψε στα social media ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο της, Κίμωνα Μπάλλα! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για πρώτη φορά για τον έγγαμο βίο αλλά και για τον λόγο που δεν το μοιράστηκε από την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Έλενα Ράπτη μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο και τον σύζυγο της: Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός» μου και παραμένει

Η Έλενα Ράπτη μίλησε  για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Πρωινό, για το γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα. "Μακάρι ο Θεός  να μας ευλογήσει με οικογένεια και μακάρι να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά...", δήλωσε τρυφερά η όμορφη βουλευτής. Δείτε όσα είπε

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»