Κατερίνα Καινούργιου: “Μου έλεγε σκάσε γλάστρα! Με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα”
11:48 - 04/02/2021
Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: “Μου έλεγε σκάσε γλάστρα! Με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν
«Με φώναζε στο γραφείο και με έκανε σκουπίδι κι έκλαιγα»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν»
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: “Με φώναζε στο γραφείο και με έκανε σκουπίδι κι έκλαιγα”. Η Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδίασε τους πάντες κατά τη διάρκεια της εκπομπής ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και γελούσε
Με αφορμή συζήτηση που είχαν στο Ευτυχείτε με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αναφερόμενη στη δική της εμπειρία και στο εργασιακό bullying που έχει υποστεί στο παρελθόν. «Επίτρεψέ μου να πω το εξής, επειδή και εγώ έχω υποστεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ, να κάνω εκπομπή […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε – Mε έκανε σκουπίδι» (Video)
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το πρωί της Πέμπτης, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία, όπως επίσης για σεξουαλική παρενόχληση. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι και η ίδια έχει υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο για πολύ καιρό, κάτι που όπως τονίζει “υπέστη στωικά”, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε – Mε έκανε σκουπίδι» (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΗ Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδιάζει: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν»
Με αφορμή συζήτηση που είχαν στο Ευτυχείτε με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδίασε τους πάντες, αποκαλύπτοντας εργασιακό bullying […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδιάζει: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε - Mε έκανε σκουπίδι» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το πρωί της Πέμπτης, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία, όπως επίσης για σεξουαλική παρενόχληση.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι και η ίδια έχει υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο για πολύ καιρό, κάτι που όπως τονίζει "υπέστη στωικά", καθώς ο θύτης ήταν ένα πρόσωπο με υψηλή θέση.
Με αφορμή τη συζήτηση αυτή, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έχει δεχθεί λεκτική βία στον εργασιακό χώρο από μια γυναίκα την οποία δε θέλησε να κατονομάσει.
«Να πω το εξής επειδή και εγώ έχω δεχτεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ,
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: Μου έλεγε «σκάσε γλάστρα» και γελούσε
Η περιγραφή του εργασιακού bullying που υπέστη από γυναίκα σε κανάλι
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγε στο ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και γελούσαν (video)
Με αφορμή συζήτηση που είχαν στο Ευτυχείτε με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδίασε τους πάντες, αποκαλύπτοντας εργασιακό bullying που έχει υποστεί η ίδια. Η περιγραφή της κάνει αίσθηση. «Επίτρεψέ μου να πω το εξής, επειδή και εγώ έχω υποστεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ, να κάνω εκπομπή και να ακούω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου : «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα, με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα…»
Απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε από την Κατερίνα Καινούργιου!
Διαβάστε το στο to10.gr