Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί σχέσης με τον Πέτρο Κωστόπουλο

13:33 - 04/02/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν είμαι ερωτευμένη – Είμαστε φίλοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τον Κώστα Παπαποστόλου μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που διάβασε στα social media μετά το πρωτοχρονιάτικο ταξίδι της ταξίδι στο Ντουμπάι, όπου ήταν παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Κατανοώ τα αρνητικά σχόλια και την κακή ψυχολογία στο σπίτι. Τον Αύγουστο είχαν […] The post Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν είμαι ερωτευμένη – Είμαστε φίλοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι – Όσα ανέφερε για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου στο Love It και στον Κώστα Παπαποστόλου, όπου για πρώτη φορά μίλησε για τον σάλο που είχε ξεσπάσει με όσους ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι – Όσα ανέφερε για τον Πέτρο Κωστόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί σχέσης με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Λιόλιου: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στην Love it  έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία για πρώτη φορά απάντησε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, αλλά και για τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Για το ταξίδι είπε: «Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά πρώτη φορά για Πέτρο Κωστόπουλο και Ντουμπάι

Στην εκπομπή “Love it” και τον Κώστα Παπαποστόλου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία απάντησε πρώτη φορά για το […] The post Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά πρώτη φορά για Πέτρο Κωστόπουλο και Ντουμπάι appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Λιόλιου: Είμαστε φίλοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όχι ερωτευμένοι

Η Κατερίνα Λιόλιου διευκρίνισε εάν είναι ερωτευμένη και σε σχέση με τον παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο.Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Love It και αναφέρθηκε τόσο στο επίπεδο της σχέσης που έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και στο ταξίδι που είχαν πάει στο Ντουμπάι. Η γνωστή τραγουδίστρια, δήλωσε πως «δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα να ερωτευτώ πολύ. Είμαστε φίλοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα αλλά μέχρι εκεί». Παράλληλα, ανέφερε ότι «κατανοώ τα αρνητικά σχόλια και την κακή ψυχολογία στο σπίτι. Τον Αύγουστο είχαν ανοίξει τα σύνορα και ενώ είχα κανονίσει διακοπές και κάποιες συναυλίες, νόσησα με κορονοϊό, και το πέρασα αρκετά βαριά. Χρει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κατερίνα Λιόλιου: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο

HOT TOPICS 04/02/2021 15:49:35 Τι ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια για τις φήμες και το ταξίδι στο Ντουμπάι Στην Love it  έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία για πρώτη φορά απάντησε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, αλλά και για τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Για το ταξίδι είπε: «Κατανοώ και […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»