Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το ενοίκιο, πούλα το αμάξι, εγώ έχω μάθει να ζω με 5χιλιάδες ευρώ το μήνα! Απίστευτες καταγγελίες από τον Μονεμβασιώτη των Φούρνων Βενέτη

14:12 - 04/02/2021

Τον περασμένο Οκτώβριο η αλυσίδα Φούρνοι Βενέτης είχαν έβαλαν “λουκέτο” σε πέντε καταστήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους αρνούνταν στο lockdown εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού, να μειώσουν τα ενοίκια. Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες με αφορμή την δημιουργία προϊόντων που θα διατίθενται μέσω σούπερ μάρκετ αλλά και την ανάπτυξη δύο νέων τύπων καταστημάτων, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έκανε εκτενή αναφορά για την αντιμετώπιση που είχε από μερίδα ιδιοκτητών ακινήτων. Χαρακτηριστικά ο κ. Μονεμβασιώτης ανέφερε: “H Βενέτης έχει την ιδιαιτερότητα να παίρνει τα μισθωτήρια συμβόλαια στο όνομα της. Υπό το βάρος της πίεσης μερίδας των ιδιοκτητών ανακοινώσαμε τον Οκτώβριο

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μονεμβασιώτης (Βενέτης): “Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το ενοίκιο, πούλα το αμάξι, εγώ έχω μάθει να ζω με 5.000 ευρώ το μήνα”

Αίσθηση είχε προκαλέσει τον περασμένο Οκτώβριο η είδηση ότι η αλυσίδα Φούρνοι Βενέτης έβαλε λουκέτο σε πέντε καταστήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους αρνούνταν στο lockdown εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού, να μειώσουν τα ενοίκια. Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες με αφορμή την δημιουργία προϊόντων που θα διατίθενται μέσω σούπερ μάρκετ... Source

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη