Η Άνγκελα Μέρκελ αποκάλυψε ότι ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
22:55 - 04/02/2021
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων. ...
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέρκελ: Ξυπνάω τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ παραδέχθηκε την Πέμπτη ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της...
Διαβάστε το στο ZouglaΚοροναϊός : Η Αγγελα Μέρκελ αποκαλύπτει ότι ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων.
Διαβάστε το στο Εφιάλτης της Μέρκελ ο κορονοϊός: Αποκάλυψε ότι ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν, είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα», αποκάλυψε η Γερμανίδα…
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Μέρκελ ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη του κορονοϊού...
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων.
Διαβάστε το στο documentonews.grΜέρκελ: Ξυπνάω μέσα στη νύχτα με τη σκέψη της πανδημίας
ΚΟΣΜΟΣ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων.
«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν (…), είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα επίσης, καθώς πρέπει να σκεφτόμαστε σωστά, στριφογυρίζω ξανά και ξανά τις σκέψεις στο μυαλό μου, προτού πάρω αποφάσεις και όλο αυτό με ανησυχεί, είναι αλήθεια», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος, σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.
Η Άγγελα Μέρκελ, αν και δεν συνήθιζει ν
Διαβάστε το στο topontiki.grΜέρκελ: Ξυπνάω τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των…
Διαβάστε το στο politik.grΜέρκελ: Ξυπνάω τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
Διαβάστε το στο analitis.grΕφιάλτης της Μέρκελ ο κορονοϊός: Αποκάλυψε ότι ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης
«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν, είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα», αποκάλυψε η Γερμανίδα Καγκελάριος Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ παραδέχθηκε απόψε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της, ενώ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων, που καταγράφεται αυτή […]
The post Εφιάλτης της Μέρκελ ο κορονοϊός: Αποκάλυψε ότι ξυπνάει τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr