Αφοπλιστικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη, ίσως τότε να ήμουν κι εγώ θύτης»

02:27 - 05/02/2021

Στο Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος και με τις […] The post Αφοπλιστικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη, ίσως τότε να ήμουν κι εγώ θύτης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, ίσως τότε να ήμουν κι εγώ θύτης

«Σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί»

Διαβάστε το στο

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη - Μπορεί να έχω υπάρξει θύτης δύο φορές

Στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή τις πρόσφατες…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, ενδεχομένων κάποιες φορές πάτησα τα όρια του θύτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος και με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και εξομολογήθηκε ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη. «Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη – Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου ερωτικά σε δύο περιπτώσεις»

Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας τονίζοντας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί στα νέα παιδιά η εντύπωση ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένα κολαστήριο. «Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν. Υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα υπάρξει. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Όταν […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη – Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου ερωτικά σε δύο περιπτώσεις» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απόστολος Γκλέτσος, βόμβα: «Ζητώ συγγνώμη – το έχω κάνει» [video]

«Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος σε δύο περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης Στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή τις πρόσφατες απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι ερήμην του […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Απόστολος Γκλέτσος, βόμβα: «Ζητώ συγγνώμη – το έχω κάνει» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, ναι, τώρα που το σκέφτομαι έχει συμβεί

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος για να συζητήσουν μαζί τις άσχημες ιστορίες παρενοχλήσεων και βίας που έχουν κατακλύσει τη δημοσιότητα από τον χώρο του θεάτρου.Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας τονίζοντας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί στα νέα παιδιά η εντύπωση ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένα κολαστήριο. «Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν. Υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα υπάρξει. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Όταν πας σε μία οντισιόν λες “εμένα δεν θα μου τύχει” ή για μία κακή συνεργασία και λες “εντάξει θα την αντέξω” αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να την αντέξεις. Και εμέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη – Μπορεί να έχω υπάρξει θύτης δύο φορές

Στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή τις πρόσφατες απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη. «Με αυτή την ευκαιρία […] The post Απόστολος Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη – Μπορεί να έχω υπάρξει θύτης δύο φορές appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο