Ο Διονύσης Σχοινάς στο Apotheosis Stage

12:26 - 14/10/2019

Apotheosis StageΣάββατο, 19 Οκτ 2019 23:00Λίγους μόλις μήνες μετά την περασμένη του εμφάνιση στην Πάτρα, καταφθάνει και πάλι ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς ανανεωμένος, γεμάτος ενέργεια και κέφι για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει την Πατρινή νεολαία και όχι μόνο., ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανιστεί live το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 σε ένα μουσικό event όπου μαζί του θα είναι και ο Κώστας Λαινάς. Ο 50χρονος τραγουδιστής που είναι και σύζυγος της Καίτης Γαρμπή, πρωτοξεχώρισε στα μέσα του ’90 κάνοντας μεγάλες επιτυχίες όπως το «Μου...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας