Αντετοκούνμπο : «Δεν με ενδιαφέρει το All Star Game»
09:09 - 06/02/2021
Ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε για το All Star Game της Ατλάντα, υπογραμμίζοντας πως προτιμάει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» Αντετοκούνμπο! Γιατί λέει «όχι» στο φετινό All Star Game!
Πρώτος ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραδέχτηκε ότι δεν έχει καμιά διάθεση να βρεθεί στον θεσμό και σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε απόλυτα μαζί του. «Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τον μεγάλο. Ο μεγάλος είπε ότι δεν έχει ενθουσιασμό και ενέργεια για το All Star Game και εγώ σκέφτομαι το ίδιο. Θέλω να δω την οικογένεια μου» είπε […]
The post «Βόμβα» Αντετοκούνμπο! Γιατί λέει «όχι» στο φετινό All Star Game! appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑντετοκούνμπο: «Συμφωνώ με Λεμπρόν, δεν έχω όρεξη για το All Star Game»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τάχθηκε στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς όσον αφορά τις δηλώσεις του περί έλλειψης διάθεσης να παρεβρεθεί στο All Star Game!
Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Συμφωνώ με Λεμπρόν, δεν έχω όρεξη για το All Star Game» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑντετοκούνμπο: «All Star χωρίς κόσμο δεν με ενδιαφέρει»
Αντετοκούνμπο: «All Star χωρίς κόσμο δεν με ενδιαφέρει»
06/02/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολούθησε το… παράδειγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όσον αφορά το φετινό «All Star Game».
Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως προτιμά να περάσει χρόνο με την οικογένεια του από το να πάρει μέρος στην γιορτή του μπάσκετ από την στιγμή που αυτή δεν θα την παρακολουθήσει το κοινό.
Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες ανυπομονούσαν για αυτές τις 5-7 ημέρες ξεκούρασης. Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει το All Star Game. Δεν μπορούμε να δούμε τις οικογένειές μας.
Δεν μπορώ να ανησυχώ για το All Star Game. Θέλω να δω την οικογένειά μου, θέλω να δω τον μικρό μου αδελφό που είναι
Διαβάστε το στο filathlos.gr