Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει χαστούκια με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής»
16:09 - 06/02/2021
Στην κάμερα του «Σου Κου Family» μίλησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Καινούργιου. Η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει χαστούκια με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ.Καινούριου: «Έχω φάει αρκετά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν» (βίντεο)
Η Κατερίνα Καινούριου, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου μίλησε στην κάμερα του «Σου Κου Family», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, την οποία και διέψευσε, καθώς και το επόμενο βήμα στη σχέση της.
Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με χαμόγελο πως «το επόμενο βήμα δεν εξαρτάται από εμένα μόνο! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά και έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση! Αν αυτό όμως γίνει, νομίζω ότι δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα.
Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει αρκετά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν. Οπότε τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, πολύ ευτυχισμένη αλλά δεν θέλω να πά
Διαβάστε το στο pronews.grΚατερίνα Καινούργιου: Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει αρκετά χαστούκια για την προσωπική μου ζωή στο παρελθόν
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του Κου Familly για τη σχέση της και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Στο Σου Κου Familly έκανε δηλώσεις η Κατερίνα Καινούριου, όπου μίλησε για το αν θα υπάρξει επόμενο βήμα την σχέση της.
Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με χαμόγελο πως «το επόμενο βήμα δεν εξαρτάται από εμένα μόνο! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά και έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση! Αν αυτό όμως γίνει, νομίζω ότι δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει αρκετά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις μπορεί της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν. Οπότε τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, πολύ ευτυχισμένη αλλά δεν θέλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚαινούργιου: «Έχω φάει χαστούκια με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής»
Τι απαντά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης;
Διαβάστε το στο ekriti.gr