Σαν σήμερα γεννήθηκε στο Μεσολόγγι η «σεξουάλα» του σινεμά, Σπεράντζα Βρανά

20:09 - 06/02/2021

Η Ελπίδα Χωματιανού, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1928 από μια ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας της Σπεράντζας Βρανά ήταν Αθηναίος αστός και η μητέρα της, πλούσια Μεσολογγίτισσα. Οι γονείς της μετακόμισαν στην Αθήνα, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα χώρισαν. Σε ηλικία 7 ετών, χάνει τον πατέρα της και ζει ... The post Σαν σήμερα γεννήθηκε στο Μεσολόγγι η «σεξουάλα» του σινεμά, Σπεράντζα Βρανά appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαν σήμερα γεννήθηκε στο Μεσολόγγι η Σπεράντζα Βρανά!

Η Ελπίδα Χωματιανού, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1928 από μια ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας της Σπεράντζας Βρανά ήταν Αθηναίος αστός και η μητέρα της, πλούσια Μεσολογγίτισσα. Οι... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σαν σήμερα γεννήθηκε στο Μεσολόγγι η Σπεράντζα Βρανά!

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Σαν σήμερα γεννιέται στο Μεσολόγγι η Ελπίδα Χωματιανού-σαν Σπεράντζα Βρανά, κατέκτησε τους πάντες…

Η Ελπίδα Χωματιανού, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, γεννήθηκε στο Μεσολόγγι στις 6 Φεβρουαρίου 1928 από μια ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας της Σπεράντζας Βρανά ήταν Αθηναίος αστός και η μητέρα της, πλούσια Μεσολογγίτισσα. Οι γονείς της μετακόμισαν στην Αθήνα, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα χώρισαν. Σε ηλικία 7 ετών, χάνει τον πατέρα της και ζει …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα