Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή – «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

10:33 - 07/02/2021

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα […] The post Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή – «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια» λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή , το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα,  κατέθεσε τη δική της εμπειρία σχετικά με έναν γνωστό κωμικό ηθοποιό ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από τα λεγόμενά της και σχετική ανάρτησή της στο facebook έγινε γνωστό πως μιλουσε για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή […] The post Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Χαϊκάλης: Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή – Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναγνωρίζοντας ότι αναφέρεται σε αυτόν (σ.σ. δεν τον κατονόμασε) αποφάσισε να παρουσιάσει και τη δική του πλευρά. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, όπου είχε γίνει η σχετική καταγγελία το Σάββατο, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεσπά για τις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή: Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Λίγο μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβανή, κυκλοφόρησε στο twitter μια φωτογραφία που φαινόταν ο Παύλος Χαϊκάλης, να συνομιλεί στο chat με μια κοπέλα και να της στέλνει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Δέχομαι τις καταγγελίες της Αραβή – Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής και την κυνήγησα

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δέχεται τις καταγγελίες και ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: «Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν ήταν ανήλικη, έχω ευαισθησία σε αυτό το θέμα, εγώ την γνώρισα όταν ήταν 19 ετών. Την προσέγγισα με φλερτ στην αρχή. Δεν την πίεσα να αποδεχθεί τις ορέξεις μου […] The post Παύλος Χαϊκάλης: Δέχομαι τις καταγγελίες της Αραβή – Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, είμαι αρσενικό παλαιάς κοπής και την κυνήγησα appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια» λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή , το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, κατέθεσε τη δική της εμπειρία σχετικά […] The post Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή “Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη”

Η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή έκανε το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μια σοκαριστική To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή “Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χαϊκάλης: Δέχομαι τις καταγγελίες της Αραβή - Ήμουν ερωτευμένος, ζητώ δημόσια συγγνώμη αν πέρασα τα όρια

Ο Παύλος Χαϊκάλης τοποθετήθηκε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σχετικά με όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: "Ήμουν ερωτευμένος μαζί της - Ζητώ δημόσια συγγνώμη" [βίντεο]

"Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω" παραδέχτηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεσπά για τις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή! «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ζητάω συγγνώμη» – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί της Κυριακής, έπειτα από δική του επιθυμία, εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου στο “Έλα Χαμογέλα” του OPEN. Το άρθρο Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεσπά για τις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή! «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Ζητάω συγγνώμη» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγνώμη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού…

Διαβάστε το στο queen.gr

Χαϊκάλης: Απαντά στις καταγγελίες της Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγνώμη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης, προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ήταν ανώνυμη αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, μέσα…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης, προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ήταν ανώνυμη αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα στις καταγγελίες της, ζητώντας δημόσια συγγνώμη. 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Απάντηση Π. Χαϊκάλη για τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια»

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή αναφέρθηκε σε μια άσχημη εμπειρία της σχετικά με έναν γνωστό ηθοποιό, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσα δήλωσε και μέσω ανάρτησής της στο facebook έγινε γνωστό ότι μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ηθοποιός εμφανίστηκε το πρωί της […]

Διαβάστε το στο

Ο Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη, ήμουν ερωτευμένος»

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά σε καταγγελία της Κύπριας ηθοποιού, Ηλιάνας Αραβή, για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, ήμουν ερωτευμένος

Διαστάσεις «τσουνάμι» παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος. Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα πασίγνωστου κωμικού ηθοποιού, με τον Παύλο Χαϊκάλη να επιβεβαιώνει το συμβάν και να ζητά «συγγνώμη».Δημόσια «συγγνώμη» ζήτησε ο Παύλος Χαϊκάλης ένα 24ωρο μετά τη καταγγελία της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχλησή της από γνωστό κωμικό, την περίοδο που σπούδαζε υποκριτική στην Ελλάδα. «Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χαϊκάλης: Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή – Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναγνωρίζοντας ότι αναφέρεται σε αυτόν (σ.σ. δεν τον κατονόμασε) αποφάσισε να παρουσιάσει και τη δική του πλευρά. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, όπου είχε γίνει η σχετική καταγγελία το Σάββατο, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον κοπέλα όσα κι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Παύλος Χαϊκάλης: "Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, ήμουν ερωτευμένος"

"Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο