Παύλος Χαϊκάλης: «Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος»

10:39 - 07/02/2021

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: «Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος»

“Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Παύλος Χαϊκάλης. Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παύλος Χαϊκάλης: “Ζητάω συγγνώμη από την Αραβή, ήμουν ερωτευμένος, είμαι αρσενικό παλιάς κοπής”

Στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και καθηγητή της σε σχολή υποκριτικής απάντησε ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Υγείας, Παύλος Χαϊκάλης, τον οποίο αφορούσε η καταγγελία, δίνοντας την δική του εκδοχή. Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” του Open, ο Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε την […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

"Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Χαϊκάλης: "Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της"

Η δημόσια παραδοχή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο