«Ήμουν ερωτευμένος»: Δημόσια συγγνώμη από τον Χαϊκάλη στην Αραβή, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
10:54 - 07/02/2021
«Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» παραδέχθηκε, ο Παύλος Χαϊκάλης. Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο...
The post «Ήμουν ερωτευμένος»: Δημόσια συγγνώμη από τον Χαϊκάλη στην Αραβή, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ήμουν ερωτευμένος»: Δημόσια συγγνώμη από τον Χαϊκάλη στην Αραβή, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
«Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» παραδέχθηκε, ο Παύλος Χαϊκάλης. Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr