Γερμανού για Χαϊκάλη: «Όταν μια γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

15:18 - 07/02/2021

Στο Καλύτερα δε γίνεται, αντικείμενο σχολιασμού έγινε η δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Ηλιάνα Αραβή η οποία…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού για Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο τόσο με τις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού και τη συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη, η παρουσιάστρια είπε: «Στα συν του Παύλου Χαϊκάλη είναι ότι βγήκε επώνυμα και μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του. Στα πλην του όμως τα οποία είναι και πολλά… πρώτο και κυριότερο είναι ότι όταν μία γυναίκα λέει […] The post Ναταλία Γερμανού για Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Κατακεραυνώνει» η Γερμανού τον Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε μετά τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη η Ναταλία Γερμανού η οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια με αφορμή την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή η οποία κατήγγειλε φωτογραφίζοντάς τον πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

H απάντηση της Γερμανού στον Χαϊκάλη – Όταν μια γυναίκα λέει όχι είναι όχι

Τα αποσπάσματα από την «απολογία» του Χαϊκάλη παρουσίασε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο ηθοποιός.           «Από τους 6-7 που έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες μέρες -έχω χάσει το μέτρημα- οι μόνοι δύο που έχουν βγει με το πρόσωπό τους είναι ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Στα συν του αυτό. Πάμε στα πλην τα οποία δεν είναι και λίγα. Θα σταθώ στο ένα. Λέει ο Παύλος ότι όταν μια γυναίκα μου λέει όχι εγώ συνεχίζω να τη διεκδικώ.             Όταν μια γυναίκα λέει όχι είναι όχι. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης. Αν μια γυναίκα λέει όχι και θέλεις να συνεχίσεις να διεκδικείς την καρδιά της μπορείς... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: H α

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες