Μερακλής κατηγορούμενος για ληστεία την έπεσε σε γυναίκα δικαστή την ώρα της δίκης

00:02 - 08/02/2021

Μερακλής κατηγορούμενος για ληστεία την έπεσε σε γυναίκα δικαστή την ώρα της δίκης Ο κατηγορούμενος για ληστεία άρχισε να φλερτάρει με την δικαστή την ώρα που ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία. Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο ξεκίνησε μία δίκη στη ευρύτερη περιοχή της Φλόριντα… Και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος μόλις είδε μέσω Zoom την γυναίκα που καθόταν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Κατηγορούμενος φλέρταρε τη δικαστή την ώρα της δίκης

Παράδοξα ξεκίνησε μια δίκη σε πόλη της Φλώρινα των ΗΠΑ Ο Demetrius Lewis, κατηγορούμενος για ληστεία, δικάστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στο Zoom, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Μόλις είδε τη γυναίκα δικαστή που θα εκδίκαζε την υπόθεσή του, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που ξεκίνησε να την φλερτάρει. «Τι κάνετε, τι κάνετε;», είπε αρχικά στην Tabitha […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή