Παύλος Χαϊκάλης: Εξηγεί γιατί βγήκε δημόσια να παραδεχτεί ότι είναι αυτός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή
08:33 - 08/02/2021
Για την απόφασή του να βγει δημόσια και να εξηγήσει τη δική του εκδοχή στην καταγγελία
To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Εξηγεί γιατί βγήκε δημόσια να παραδεχτεί ότι είναι αυτός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης: Εξηγεί γιατί απάντησε δημόσια στην Ηλιάνα Αραβή
Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε στα όσα είπε η Ηλιάνα Αραβή εναντίον του.
Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαύλος Χαϊκάλης: Γιατί απάντησε δημόσια στις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή
Τι αναφέρει ο ηθοποιός σε νέες δηλώσεις του
Διαβάστε το στο mononews.grΠαύλος Χαϊκάλης: Γιατί βγήκε δημόσια να παραδεχτεί ότι είναι αυτός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή
Για την απόφασή του να βγει δημόσια και να εξηγήσει τη δική του εκδοχή στην καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μιλά ο Παύλος Χαϊκάλης στην εφημερίδα On Time. «Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω…» εξηγεί στη Σπυριδούλα Τριάντου ο ηθοποιός και συνεχίζει «Δεν ξέρω τι να σας […]
Διαβάστε το στο irafina.gr