Μπεκατώρου: «Νιώθω πως έχω δικαιωθεί - Θα έρθουν κι άλλες καταγγελίες»

10:39 - 09/02/2021

Μπεκατώρου: «Νιώθω πως έχω δικαιωθεί - Θα έρθουν κι άλλες καταγγελίες» 09/02/2021 Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και σε πρώτη φάση σχολίασε το γεγονός πως η υπόθεσή της μπήκε στο αρχείο, λέγοντας: «Ήταν αναμενόμενο. Δεν έχω απογοητευτεί. Έχουν ανοίξει τα στόματα ανθρώπων, που αντιστέκονται σε τέτοια κακουργήματα και σε παρενοχλήσεις. Η κοινωνία μας είναι έτοιμη να κάνει αλλαγές. Το έγκλημα παραγράφηκε, αλλά η αποκάλυψή του ήταν συμβολική και ουσιαστική, γιατί η χώρα μας προχώρησε σε άλλη φάση. Η κοινωνία αγκάλιασε αυτή την καταγγελία. Βρέθηκαν κοπέλες και άντρες που κατήγγειλαν αντίστοιχα περιστατικά. Μόνο που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, νιώθ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπεκατώρου: «Νιώθω δικαιωμένη, έρχονται κι άλλες καταγγελίες» (video)

Η Σοφία Μπεκατώρου δηλώνει δικαιωμένη αλλά και βέβαιη ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες. The post Μπεκατώρου: «Νιώθω δικαιωμένη, έρχονται κι άλλες καταγγελίες» (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μπεκατώρου για την παραγραφή: Είναι σαν να έχω δικαιωθεί – Άνοιξαν στόματα, έγιναν καταγγελίες

Ήταν αναμενόμενη η παραγραφή και δεν έχω απογοητευθεί γιατί έχουν ανοίξει στόματα, σημείωσε η Σοφία Μπεκατώρου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σοφία Μπεκατώρου: Είναι σα να έχω δικαιωθεί – Άνοιξαν στόματα, έγιναν καταγγελίες

«Επειδή ήταν αναμενόμενη η παραγραφή, δεν έχω απογοητευθεί, γιατί έχουν ανοίξει τα στόματα πάρα πολλών ανθρώπων»

Διαβάστε το στο news.gr

Μπεκατώρου: Είναι σα να έχω δικαιωθεί – Άνοιξαν στόματα, έγιναν καταγγελίες (video)

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις έξι» μίλησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μία ημέρα μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της καταγγελίας της για σεξουαλική κακοποίηση λόγω παραγραφής και δήλωσε ότι και μόνο το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία και η πολιτεία την στήριξαν και βρέθηκαν και άλλες κοπέλες και άνδρες να βγουν να καταγγείλουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοφία Μπεκατόρου: Είναι σα να έχω δικαιωθεί – Άνοιξαν στόματα, έγιναν καταγγελίες

Σοφία Μπεκατόρου: Δικαιωμένη νιώθει η Ολυμπιονίκης παρότι αρχειοθετήθηκε λόγω παραγραφής η υπόθεση της καταγγελίας της για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σοφία Μπεκατόρου: Είναι σα να έχω δικαιωθεί – Άνοιξαν στόματα, έγιναν καταγγελίες

Σοφία Μπεκατόρου: Δικαιωμένη νιώθει η Ολυμπιονίκης παρότι αρχειοθετήθηκε λόγω παραγραφής η υπόθεση της καταγγελίας της για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)