Εξοργισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης στο Ευτυχείτε – «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο»

11:00 - 09/02/2021

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες […] The post Εξοργισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης στο Ευτυχείτε – «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο

«Μίλησα ξεκάθαρα και δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα ότι έχω τελέσει την πράξη από το τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινίσεις»

Διαβάστε το στο

Εξοργισμένος ο Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι και διασύρομαι – Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη (vid)

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε την Τρίτη (9/2) ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εξοργισμένος ο Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι και διασύρομαι – Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο» [βίντεο]

Τις τελευταίες ημέρες, ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς πρώην φοιτήτριά του σε δραματική σχολή τον καταγγέλει. Το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά και την εμφάνισή του στο Έλα χαμογέλα, όπου παραδέχτηκε... The post Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι» – Τι απάντησε για το “Άντρας παλαιάς ντροπής”

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά και την εμφάνισή του στο “Έλα χαμογέλα”, όπου παραδέχτηκε πως είναι ο ίδιος ο ηθοποιός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή. «Μίλησα ξεκάθαρα και δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι» και διασύρομαι χωρίς να είμαι κατηγορούμενος

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου για να τοποθετηθεί εκ νέου για την καταγγελία σε βάρος του. Σαφώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στην τηλεφωνική επικοινωνία του με την Κατερίνα Καινούργιου στο σημερινό «Ευτυχείτε». Ο γνωστός ηθοποιός επανήλθε με νέες δηλώσεις σήμερα για τις καταγγελίες σε βάρος του από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, τα όσα είπε εχθές δεν έγιναν κατανοητά. «Δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όσα είπα και θεωρήθηκε ότι έχω τελέσει την πράξη ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινίσεις που, φαίνεται, δεν έγιναν κατανοητές. Να τα επαναλάβουμε λοιπόν» είπε σε έντονο ύφος. «Εγώ είπα "δεν ακυρώνω τον λόγο της κοπέλας" για ν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο»

Τις τελευταίες ημέρες, ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς πρώην φοιτήτριά του σε δραματική σχολή τον καταγγέλει. Το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά και την εμφάνισή του στο Έλα χαμογέλα, όπου παραδέχτηκε πως είναι ο ίδιος ο …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι, κάνετε δικαστήριο»

Εξοργισμένος ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Παύλος Χαϊκάλης: "Σταυρώνομαι και διασύρομαι" (video)

"Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για το φλερτ μου και ούτε αυτό έγινε κατανοητό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο