Κατερίνα Καινούργιου – Έξω φρενών στον αέρα: “Έχω τάση για εμετό – Έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα”

11:24 - 09/02/2021

Κεντρικό θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων αποτελούν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου – Έξω φρενών στον αέρα: “Έχω τάση για εμετό – Έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν αντέχω, έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα

Κατερίνα Καινούργιου: «Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Δεν αντέχω, έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τα «πήρε» η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια» (vid)

Για τη σεξουαλική κακοποίηση του 19χρονου από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη μιλούσαν στον αέρα του Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην αντέχει και να προχωράει σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα. «Με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό, δεν σας κάνω πλάκα… Ακούστε με, ακούστε με γιατί με αυτά τα θέματα είμαι ως εδώ και […] The post Τα «πήρε» η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια» (vid) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια»

Για τη σεξουαλική κακοποίηση του 19χρονου από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη μιλούσαν στον αέρα του Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να […] The post Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της