Εριέττα Μανούρη: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα της παράστασης»
14:15 - 09/02/2021
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη, η οποία εξομολογήθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που […]
The post Εριέττα Μανούρη: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα της παράστασης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Εριέττα Μανούρη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην σκηνή
«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης» παραδέχθηκε η Εριέττα Μανούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha το πρωί της Τρίτης. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε την άσχημη εμπειρία της πάνω στην σκηνή και εξήγησε πώς αντιμετώπισε η ίδια το περιστατικό. «Είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Όταν […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕριέττα Μανούρη: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα της παράστασης… ήταν δύσκολο» (vid)
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη, η οποία εξομολογήθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από συνάδελφό της πάνω στη σκηνή την ώρα της παράστασης. «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης. Είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Όταν ρωτάνε “γιατί δεν αντέδρασες; Γιατί δεν είπες κάτι;” […]
The post Εριέττα Μανούρη: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα της παράστασης… ήταν δύσκολο» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕριέττα Μανούρη: “Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή σε παράσταση”
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική και ψυχολογική βία στον χώρο του
To άρθρο Εριέττα Μανούρη: “Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή σε παράσταση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕριέττα Μανούρη: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα της παράστασης» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, καθώς η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη εξομολογήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από συνάδελφό της την ώρα της παράστασης.
Μιλώντας για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, η Εριέττα Μανούρη είπε ότι «είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Όταν ρωτάνε “γιατί δεν αντέδρασες; Γιατί δεν είπες κάτι;” σκέφτομαι τον εαυτό μου, που γενικά είμαι ένας δυναμικός άνθρωπος και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, αν κάποιος με ενοχλήσει, θα απαντήσω. Και θυμάμαι ότι μέχρι να βρω τη δύναμη να σταματήσω αυτό το πράγμα, μου πήρε μια εβδομάδα. Γιατί όντως εκείνη τη στιγμή κάπως παραλύεις, κάπως παγώνεις… Σκέφτεσαι
Διαβάστε το στο topontiki.grΕριέττα Μανούρη: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην σκηνή
Η μαρτυρία της ηθοποιού και πώς αντιμετώπισε το περιστατικό
Διαβάστε το στο news.grΠρωταγωνίστρια της Αγγελικής αποκαλύπτει: Με παρενόχλησαν σ3ξουαλικά στην παράσταση
«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της παράστασης. Πάνω στη σκηνή. Το οποίο είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Και όταν ρωτάνε γιατί δεν αντέδρασες σκέφτομαι τον εαυτό μου, που γενικά είμαι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και θυμάμαι ότι για να βρω δύναμη να το σταματήσω όλο αυτό το πράγμα, μου πήρε και μια βδομάδα. Γιατί; Επειδή εκείνη τη στιγμή κάπως παραλύεις, κάπως παγώνεις. Σκέφτεσαι πως θα καταστρέψεις την παράσταση και θα διαλύσεις το θέατρο. Σου παίρνει πολύ μεγάλο διάστημα για να πάρεις αυτή τη βαθιά ανάσα και να πεις τέλος. Εγώ είπα τέλος. Έπιασα τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του είπε “τέρμα, δεν το ξανακάνεις”. Γύρισε και μου είπε ότι ήταν οδηγία του σκηνοθέτη. Που δεν ήταν
Διαβάστε το στο spoilersΕριέττα Μανούρη : «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή σε παράσταση» (vid)
Η ηθοποιός, Εριέττα Μανούρη, που απολαύσαμε πρόσφατα ως τη «Βαλεντίνη» στις «Άγριες Μέλισσες», παραδέχτηκε πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στους κόλπους του θεάτρου και μάλιστα επί σκηνής την ώρα της παράστασης.
Διαβάστε το στο to10.gr