Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Ν. Παπανδρέου στον στενό του φίλο Θ. Νάνο: Παντού πηγαίναμε μαζί, εκτός από τώρα
00:00 - 10/02/2021
Τον καλύτερό του φίλο, Θόδωρο Νάνο, αποχαιρέτησε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο συγγραφέας και οικονομολόγος, Νίκος Παπανδρέου.
The post Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Ν. Παπανδρέου στον στενό του φίλο Θ. Νάνο: Παντού πηγαίναμε μαζί, εκτός από τώρα appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου για τον καλύτερό του φίλο που «έφυγε» από τη ζωή
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠολιτική
Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Νίκος Παπανδρέου αποχαιρετά τον καλύτερό του φίλο ο οποίος «έφυγε» την Τρίτη από την ζωή.
Στο σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμά του ο Νίκος Παπανδρέου τον χαρακτηρίζει «γίγαντα της ζωής του» ενώ αναφέρει πως γνωρίζονταν από 17 ετών. Όπως λέει, ήταν ένας φανατικός ΠΑΣΟΚτζής ο οποίος είχε μία δύσκολη αλλά πετυχημένη ζωή.
«Του έλεγα να καπνίζει λιγότερο, μου έλεγε να μην είμαι τόσο αθώος και να προσέχω τους γύρω μου... Και οι δυο κάναμε λάθη. Όπως όλοι άλλωστε», γράφει ο Νίκος Παπανδρέου.
Η ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου:
Η Μαργαρίτα τον έλεγε το πέμπτο της παιδί
Σήμερα έφυγε ο καλύτερος μου φίλος. Ο Θόδωρος Νάνος. Ο γίγαντας της ζωή
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου για τον καλύτερό του φίλο που «έφυγε» από τη ζωή
"Η Μαργαρίτα τον έλεγε το πέμπτο της παιδί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr