Παύλος Χαϊκάλης: “Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου – Δεν ξαναβγαίνω πουθενά”
08:18 - 10/02/2021
Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά το χθεσινό του ξέσπασμα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», καθώς και την επισημοποίηση της
To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: “Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου – Δεν ξαναβγαίνω πουθενά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης : «Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά»
«Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου», τόνισε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία, εδώ γελάει ο κόσμος»
Ο Παύλος Χαϊκάλης, ενημερώθηκε την Τρίτη πως η Ηλιάνα Αραβή τον κατήγγειλε στο ΣΕΗ. «Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να […]
The post Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία, εδώ γελάει ο κόσμος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧαϊκάλης: Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία – Τελείωσε για μένα η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά
Ο Παύλος Χαϊκάλης, ενημερώθηκε την Τρίτη πως η Ηλιάνα Αραβή τον κατήγγειλε στο ΣΕΗ. «Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαύλος Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά
Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάει. Μετά το χθεσινό του ξέσπασμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην «On [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΠαύλος Χαϊκάλης : «Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά»
Μετά το χθεσινό του ξέσπασμα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», καθώς και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time για όλα όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες. «Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΧαϊκάλης: “Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου"
Το ξέσπασμα του ηθοποιού
Διαβάστε το στο ekriti.grΠαύλος Χαϊκάλης : «Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά»
«Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία εις βάρος μου», τόνισε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο to10.gr