Και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Μενδώνη: “Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι σας παρακαλούμε”

08:48 - 10/02/2021

Με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου να είναι καταιγιστικές, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που To άρθρο Και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Μενδώνη: “Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι σας παρακαλούμε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης : Ζητά την παραίτηση της Μενδώνη – «Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε»

Τι έγραψε ο ηθοποιός σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Διαβάστε το στο

Μετά τον Μάριο Αθανασίου και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Μενδώνη: «Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι σας παρακαλούμε» (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος με ανάρτησή του ζήτησε από την υπουργό να παραιτηθεί, γράφοντας ένα κείμενο-κόλαφο, τώρα έρχεται και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! […] The post Μετά τον Μάριο Αθανασίου και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Μενδώνη: «Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι σας παρακαλούμε» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Χρανιώτης: «Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε να παραιτηθείτε κα Μενδώνη»

ΕΛΛAΔΑΔεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε και δικαιολόγησε την αποπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη από την ηγεσία του Εθνικού Θεάτρου. Ο ηθοποίος Γιώργος Χρανιώτης με ανάρτησή του στα social media βγήκε και ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, κυρίας Λίνας Μενδώνη. Ο ηθοποιός προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε». Ο ηθοποιός χρησιμοποιεί τη λέξη

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Μενδώνη: «Σας παρακαλούμε»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου. Ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.Μετά τον Μάριο Αθανασίου και ο Γιώργος Χρανιώτης ζητά να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με φόντο τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός έγραψε σε story στο Instagram: «Κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε». Λίγο αργότερα ανέβασε ένα σκίτσο με τη Λίνα Μενδώνη να λέει: «Φαγωθήκατε να παραιτηθώ! Σας πληροφορώ ότι μου υπέβαλα την παραίτησή μου αλλά δεν μου την έκανα δεκτή!» Αλλά και ο Μάριος Αθανασίου, με ανάρτησή του σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιώργος Χρανιώτης προς Μενδώνη: «Παραιτηθείτε! Χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε»

Γιώργος Χρανιώτης προς Μενδώνη: «Παραιτηθείτε! Χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε» Μετά τον Μάριο Αθανασίου, σειρά έχει ο Γιώργος Χρανιώτης. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες περί σεξουαλικής, λεκτικής και ψυχολογικής κακοποίησης από ανθρώπους του χώρου. Πολλοί από τους ηθοποιούς τάσσονται κατά της υπουργού Πολιτισμού, κα. Λίνας Μενδώνη. Μετά το Μάριο Αθανασίου, ο οποίος τι ζήτησε να παραιτηθεί από […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της