Γιώργος Λιάγκας: “Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή”
10:45 - 10/02/2021
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: “Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήλωση σοκ από Γιώργο Λιάγκα: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή - Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, σειρά από ότι φαίνεται παίρνουν και άλλοι εργασιακοί χώροι
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
Για ακόμα μια μέρα οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Οι δυο παρουσιστές υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη για να μιλήσουν επί του θέματος. Τότε, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά […]
The post Γιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
«Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει»
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (vid)
Σε μια σοκαριστική καταγγελία προέβη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή.
Διαβάστε το στο Σοκαριστική εξομολόγηση Λιάγκα για σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.
Διαβάστε το στο tanea.grΓιώργος Λιάγκας: Υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρωινού» και κατάφερε να ξαφνιάσει τους συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής, ενώ η συζήτηση περί σεξουαλικών κακοποιήσεων και βίας βρισκόταν σε εξέλιξη, διέκοψε τον Σταύρο Νικολαΐδη ο οποίος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και ανέφερε: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα του Πρωινού, ότι στα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από έναν βουλευτή. Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr Ειδήσεις MasterChef: Άρχισαν τα όργανα μεταξύ παικτών – «Είναι ένας μορφονιός εδώ πέρα… Μαλ@@@ς...
The post Γιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοκαριστική δήλωση Λιάγκα: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, συγκεκριμένα, τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».
The post Σοκαριστική δήλωση Λιάγκα: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»
Κι ενώ η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία βρισκόταν σε εξέλιξη στο Πρωινό, ο Γιώργος […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για ακόμα μια μέρα οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Οι δυο παρουσιαστές υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη για να μιλήσουν επί του θέματος. Τότε, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.
«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κ
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Λιάγκας: Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή -Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
Το απίστευτο περιστατικό που αφηγήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για την εποχή που εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στη Βουλή.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από άντρα βουλευτή» – ΒΙΝΤΕΟ
“Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει”, εξομολογείται ο Γιώργος Λιάγκας.
Το άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από άντρα βουλευτή» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣόκαρε ο Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (video)
Την ώρα που η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία βρισκόταν σε εξέλιξη στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε την ροή και δε δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα , ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΟ Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (video)
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino
Διαβάστε το στο mononews.grΓιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
«Πάγωσαν» οι συνεργάτες του με την αποκάλυψη
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
Lamianow.gr
Γιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται Για ακόμα μια μέρα οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Οι δυο παρουσιστές υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη για να μιλήσουν επί του θέματος. Τότε, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι […]
Γιώργος Λιάγκας: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΣοκαριστική εξομολόγηση Λιάγκα: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (βίντεο)
Κι ενώ η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία βρισκόταν σε εξέλιξη στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε την ροή και «πάγωσε» τους συνεργάτες του με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, συγκεκριμένα, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒΟΜΒΑ ΑΠΌ ΤΟΝ Γιώργο Λιάγκα: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Τον απομάκρυνα με το ζόρι
Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής, αποκάλυψε πως όταν ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Ο παρουσιαστής, σχεδόν βουρκωμένος και με εμφανή τη δυσκολία να αναφερθεί στο περιστατικό, αποκάλυψε ότι στο διάστημα που ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, σε νεαρή ηλικία, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα, αλλά ήταν πολύ ακραίο αυτό που έγινε. Δεν έχω μάρτυρες για ότι έγινε, γι’ αυτό δεν έχω αναφερθεί στο περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: ΒΟΜΒΑ ΑΠΌ ΤΟΝ Γιώργο Λιάγκα: Δέχθηκα σεξουαλική επίθ
Διαβάστε το στο spoilersΛιάγκας: «Σε μικρή ηλικία δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή»
Σε μια τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λίαγκας.
Το άρθρο Λιάγκας: «Σε μικρή ηλικία δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»
Η σεξουαλική επίθεση που αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας Κι ενώ «φούντωσε» στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης (10/2) η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία στο θέατρο, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη ροή και «πάγωσε» τους συνεργάτες του με μία αποκάλυψη «βόμβα». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος φανερά φορτισμένος ...
The post Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΓιώργος Λιάγκας: Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή
Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την συνταρακτική αποκάλυψη στο «Πρωινό» στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη.Μιλώντας για το θέμα των ημερών, τα σεξουαλικής σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σήμερα στον αέρα του «Πρωινού» σε μια πρωτοφανή καταγγελία.
Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.
Είπε συγκεκριμένα: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό πο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του κοινοβουλίου όταν ήταν νεαρός κοινοβουλευτικός συντάκτης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιώργος Λιάγκας: «Έχω υποστεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»
Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα του Πρωινού, ότι στα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Οι παρουσιαστές της εκπομπής υποδέχθηκαν μέσω Skype τον Σταύρο Νικολαΐδη ο οποίος μίλησε με τη σειρά του για το θέμα των ημερών και για τις …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΣοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας : Υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή (vid)
Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.
Διαβάστε το στο to10.grΓιώργος Λιάγκας: “Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή”
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος. Τότε, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. “Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς […]
Διαβάστε το στο dete.gr«Βόμβα» από το Λιάγκα: Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή!
Μια δήλωση που ξάφνιασε όσους βρίσκονταν μαζί του στην εκπομπή έκανε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας. Κατά τη διάρκεια του Πρωινού εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε, συγκεκριμένα, τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΞέσπασμα από Γιώργο Λιάγκα: «Δέχθηκα σeξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή»
Ξέσπασμα από Γιώργο Λιάγκα: «Δέχθηκα σeξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή» Ο γνωστός παρουσιαστής κατήγγειλε ότι δέχθηκε σeξουαλική επίθεση από μέλος του κοινοβουλίου όταν ήταν νεαρός κοινοβουλευτικός συντάκτης. Την αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί σeξουαλική επίθεση από βουλευτή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για αυτή του την εμπειρία στο «Πρωινό» του Ant1. Αναλυτικότερα, ενώ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΓιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του κοινοβουλίου όταν ήταν νεαρός κοινοβουλευτικός συντάκτης.
Διαβάστε το στο