Survivor 2021 – Κάτια Ταραμπάνκο: Με τον Περικλή στο παιχνίδι κανονίζαμε δουλειές

12:42 - 10/02/2021

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ποια ήταν η σχέση της με τον ορκισμένο εχθρό της, Περικλή Κονδυλάτο, όσο ήταν στο «Survivor 2021».Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε την Κάτια Ταραμπάνκο στο δρόμο και η τέως παίκτρια του «Survivor 2021» απάντησε στον συνεργάτη της εκπομπής για το  πως βλέπει τα πράγματα στο παιχνίδι τώρα που έχει μια απόσταση από αυτά. Καταρχήν πως είναι η υγεία της μετά από την «περιπέτεια» του Άγιου Δομίνικου. «Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν είμαι 100% ακόμα η Κάτια που ήμουνα παλιά αλλά είμαι πολύ καλύτερα» απάντησε η Κάτια, η οποία δεν έχει ακόμα πάρει τα κιλά που έχασε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Στην ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να τη δούμ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά