Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παρασκευάς υποπτεύεται την Μάρμω και τον Γιάγκο
16:12 - 10/02/2021
Ο Παρασκευάς βάζει στο στόχαστρο την σχέση της Μάρμως και του Γιάγκου, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Παρασκευάς προσπαθεί να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη σχέση της Μάρμως με τον Γιάγκο, καθώς υποπτεύεται πως η παμπόνηρη γριούλα κάτι σκαρώνει.
Την ίδια ώρα, η Φιλιώ ζει τον χειρότερο εφιάλτη της, καθώς έχει χτυπήσει το πόδι της και πέφτει στην ανάγκη της Κατερίνας να τη γιατροπορέψει! Θα καταφέρει, άραγε, αυτή η συνθήκη να φέρει κοντά νύφη και πεθερά ή απλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα μεταξύ τους;
Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται την απόσταση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση του
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O σεναριογράφος τελειώνει τον ρόλο του Φιλιππίδη
Παρελθόν αποτελεί από την ΕΡΤ εδώ και μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά την πληθώρα καταγγελιών για παρενόχληση που τον βαραίνουν, η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ο ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Όπως έγινε γνωστό, ο Φιλιππίδης ενημερώθηκε πως τον «κόβουν» από τη σειρά από την εταιρεία παραγωγής. Πολλά ακούστηκαν περί αντικατάστασής του, αυτό που ξεκαθαρίζεται, όμως, είναι πως ο ηθοποιός που θα μπει στο σήριαλ της ΕΡΤ δεν θα αναλάβει τον ρόλο του Παρασκευά, μα έναν εντελώς καινούργιο. Ο σεναριογράφος Άγγελος Χασάπογλου μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο για το «Ευτυχείτε» του OPEN, ξεκαθάρισε πως «Παρασκευάς» θα πάψει να υφίσταται και ένας καινούρ
Διαβάστε το στο spoilers