Όλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: “Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής”
19:21 - 10/02/2021
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ήταν μια από τους πολιτικούς που συγκλονίστηκε
To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: “Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: «Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής»
Στα όσα δήλωσε, αντέδρασε η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα στα social media. Σε ανάρτησή της στο instagram ανέφερε πως χρειάζεται να επανεξεταστούν τα ζητήματα παραγραφής. Οπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη: «O Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε […]
The post Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: «Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΌλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: "Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής"
Η Ολγα Κεφαλογιάννη μετά την αποκάλυψη του δημήτρη Μοθωνιού ανέφερε πως χρειάζεται να επανεξεταστούν τα ζητήματα παραγραφής.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤώρα ξυπνούν για τα φρικιά τους παιδεραστές! Όλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: Είμαι συγκλονισμένη, πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ήταν μια από τους πολιτικούς που συγκλονίστηκε από την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις 6 ετών παιδάκι. Η Όλγα Κεφαλογιάννη συγκλονίστηκε από όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και έγραψε στο προφίλ της στο Instagram και τις σκέψεις της για το θέμα της παραγραφής ότι υπάρχουν θέματα σεξουαλικής κακοποίησης! Η Όλγα Κεφαλογιάννη, εκτός από τη συμπαράσταση εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για να γίνει κάτι σημαντικό πάνω στο σημαντικό και ευαίσθητο αυτό θέμα. Η γνωστή πολιτικός έγραψε: “Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μι
Διαβάστε το στο spoilers