Σοφία Βόσσου: Δεν έχω κάνει σεξ εδώ και τέσσερα χρόνια!

13:06 - 14/10/2019

Την Σοφία Βόσσου συνάντησε με την κάμερα του «Πρωινό» η Μαίρη Αρώνη και όταν η κουβέντα έφτασε στην προσωπική της ζωή, ακολούθησε ένας ιδιαίτερος διάλογος… Το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει μόνη σου; Είναι το τώρα γιατί κοντεύουν 4 χρόνια επί της ουσίας, μόνη μου. Ανάγκη σαν γυναίκα δεν έχεις; Έχω, δεν την καλύπτω γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το sex partner. 4 χρόνια καλόγρια! Δεν κάνεις σεξ 4 χρόνια; Όχι. Θα κάνω όταν έρθει η ώρα, όταν γεμίσει η ψυχή μου. Δοκίμασα το one night stand αλλά δεν μου βγήκε, ένιωσα άσχημα. Η Σοφία Βόσσου απασχόλησε πολύ τα social media με την αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:  

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου: «Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια»

Η Σοφία Βόσσου, μίλησε στην κάμερα εκπομπής και οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή σοκάρουν!

Διαβάστε το στο

Σοφία Βόσσου: «Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια»

Τέσσερα χρόνια έχει να κάνει σεξ η Σοφία Βόσσου! Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό ANT1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελληνίδα τραγουδίστρια: Δεν έχω κάνει σeξ εδώ και τέσσερα χρόνια!

Τη γνωστή τραγουδήστρια συνάντησε με την κάμερα του «Πρωινό» η Μαίρη Αρώνη και όταν η κουβέντα έφτασε στην προσωπική της ζωή, ακολούθησε ένας ιδιαίτερος διάλογος… Το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει μόνη σου; Είναι το τώρα γιατί κοντεύουν 4 χρόνια επί της ουσίας, μόνη μου. Ανάγκη σαν γυναίκα

Διαβάστε το στο madata.gr

Σοφία Βόσσου: Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια (video)

Η Σοφία Βόσσου εξομολογείται: «Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια, με ενοχλεί πολύ αυτό το sex partner»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο