Μητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: «Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες»
20:42 - 10/02/2021
Ερωτηθείς για το τι συνέβη στην Ικαρία, ο πρωθυπουργός αφού περιέγραψε όλο το πλάνο της επίσκεψης, είπε ότι δεν ήταν «εκδρομή αναψυχής», για να παραδεχθεί στη συνέχεια ότι «έγινε φάουλ»...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για Ικαρία: «Δεν θα επαναληφθεί – Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου» (video)
Σε αυτοκριτική προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα όσα έγιναν στην Ικαρία το προηγούμενο Σάββατο, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Μητσοτάκης για Ικαρία: «Δεν θα επαναληφθεί – Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: Η εικόνα της Ικαρίας πλήγωσε τους πολίτες
Για την υπόθεση με το τραπέζι στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη, το οποίο πυροδότησε μπαράζ αντιδράσεων, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Διαβάστε το στο tanea.grΜητσοτάκης για την Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ικαρία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, τονίζοντας πως η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός τόνισε: «Δε νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ότι ξύπνησα ένα πρωί και πήγα στην Ικαρία να φάω ντολμαδάκια γιαλαντζί. Θα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες
«Ηεικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες. Η εικόνα μου αδίκησε τις προθέσεις μου». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το γεύμα του στην Ικαρία στη βεράντα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΜητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου – Δεν θα επαναληφθεί
O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ικαρία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, τονίζοντας πως η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί: «Δε νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ότι ξύπνησα ένα πρωί και πήγα στην Ικαρία να φάω...
The post Μητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου – Δεν θα επαναληφθεί appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες – Ήταν φάουλ και δεν θα επαναληφθεί
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης: «Μια σύντομη ανασκόπηση. Έφυγα το Σάββατο στις 07.30 από την Αθήνα, πέταξα στους Φούρνους. Πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού εκεί εδώ και 25 χρόνια. Πήγα στη Θύμαινα. Στη συνέχεια με ένα σκαφάκι πήγα στην Ικαρία, στο νοσοκομείο. Πήγα στον Εύδηλο, στο Κέντρο Υγείας, επιθεώρησα το λιμάνι και κατέληξα στο σπίτι […]
The post Μητσοτάκης για Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες – Ήταν φάουλ και δεν θα επαναληφθεί appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες
Ερωτηθείς από τον Αλέξη Παπαχελά στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διάγγελμα, ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά του. Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr
The post Μητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες appeared first on Menshouse.gr.
Διαβάστε το στο menshouse.grΑυτοκριτική Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί
Ιδιαίτερη αναφορά στις εικόνες συνωστισμού από το γεύμα στην Ικαρία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜητσοτάκης: Εγινε φάουλ στην Ικαρία – το ομολόγησα
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Πρωθυπουργός ανέλυσε το lockdown, περιέγραψε τα επόμενα βήματα ως και το καλοκαίρι αλλά αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκε για το πολυσυζητημένο γεύμα στην οικία του βουλευτή Στεφανάδη
The post Μητσοτάκης: Εγινε φάουλ στην Ικαρία – το ομολόγησα appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: Ήταν λάθος δεν θα επαναληφθεί. Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες
«Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες. Η εικόνα μου αδίκησε τις προθέσεις μου». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το γεύμα του στην Ικαρία στη βεράντα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη. Ερωτηθείς από τον Αλέξη Παπαχελά στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διάγγελμα, ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά του, τονίζοντας ότι «δεν πήγα στην Ικαρία για να κάνω διακοπές». Μάλιστα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι την ίδια ώρα που εκείνος περιόδευε, η αξιωματική αντιπολίτευση καλούσε τον κόσμο σε διαδηλώσεις κατά του ταξιδιού του στο νησί για να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών
Διαβάστε το στο spoilersΜητσοτάκης για την Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί – αδίκησε τις προθέσεις μου
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ικαρία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, τονίζοντας πως η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός τόνισε: «Δε νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ότι ξύπνησα ένα πρωί και πήγα στην Ικαρία να φάω ντολμαδάκια γιαλαντζί. Θα ...
The post Μητσοτάκης για την Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί – αδίκησε τις προθέσεις μου appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΜητσοτάκης για την Ικαρία: Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες, δεν θα επαναληφθεί
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ικαρία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, τονίζοντας πως η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός τόνισε: «Δε νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής, ότι ξύπνησα ένα πρωί και πήγα στην Ικαρία να φάω ντολμαδάκια γιαλαντζί. Θα …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜητσοτάκης για Ικαρία: «Δεν θα επαναληφθεί – Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου»
Η αυτοκριτική προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα όσα έγιναν στην Ικαρία το προηγούμενο Σάββατο, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, 10.02.2021, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «φάουλ» το οποίο δεν θα επαναληφθεί, ωστόσο σημείωσε πως δεν πήγε στην Ικαρία «για εκδρομή», αναλύοντας τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της περιοδείας του. […]
Διαβάστε το στο dete.gr