Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor – Στα χέρια πιάστηκαν Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης
00:45 - 11/02/2021
Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα στο Survivor της Τετάρτης, οι δύο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να κερδίσουν […]
The post Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor – Στα χέρια πιάστηκαν Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Στα χέρια πιάστηκαν Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης
«Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας» φώναξε ο Αλέξης Παππάς στον συμπαίκτης του...
Διαβάστε το στο Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor – Στα χέρια πιάστηκαν Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης
"Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας" φώναξε ο Αλέξης Παππάς στον συμπαίκτης του στο Survivor!
Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα στο Survivor της Τετάρτης, οι δύο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Μάλιστα, στους Μπλε η ένταση ήταν μεγάλη με τον Αλέξη Παππά και τον Νίκο Μπάρτζη να έχουν μια σκληρή λογομαχία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχληση του όταν ο συμπαίκτης του πανηγύρισε κάπως ιδιότροπα την νίκη της Άννας Μαρίας Βέλλη. «Νίκο, είπαμε… Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας! Εμένα δεν θα με βρίζεις. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει εκεί και τι έχεις διαμορφώσει. Λες, «είστε μαλακ@ς»! Εγώ δεν ε
Διαβάστε το στο Survivor νέα: Καυγάς άνευ προηγουμένου μεταξύ Αλέξη Παππά και Νίκου Μπάρτζη
11 Φεβρουαρίου 2021 08:20 «Θα προσέχεις πως μιλάς» είπε ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος Απαιτητικό ήταν το αγώνισμα του Survivor το βράδυ της Τετάρτης και τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν μεταξύ των παικτών της ομάδας των Μπλε. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς είχαν μια σκληρή λογομαχία, καθώς ο Μπάρτζης πανηγύρισε κάπως ιδιότροπα τη νίκη της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Νίκο, είπαμε… Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ@σ@ις κιόλας! Εμένα δεν θα με βρίζεις. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει εκεί και τι έχεις διαμορφώσει. Λες, «είστε μαλακ@ς»! Εγώ δεν είμαι μαλάκ@ς, φίλε! Θα προσέχεις πως μιλάς». Ο Μπάρτζης απάντησε ωστόσο, λέγοντας: «Κατ’ αρχάς δεν σε έβρισα. Δεν μίλησα σε σένα». Τους δύο άνδ
Διαβάστε το στο spoilers