Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο ρόλος που θα ενταχθεί στην σειρά μετά την παύση του Πέτρου Φιλιππίδη

12:42 - 11/02/2021

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε, πριν μερικές μέρες, την παύση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ως εκ τούτου ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που πρωταγωνιστούσε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί και θα περιλαμβάνει και τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι το 88ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Πώς θα καλυφθεί το κενό του Πέτρου Φιλιππίδη στο σήριαλ

Σταμάτησαν τα γυρίσματα προκειμένου να δημιουργηθεί ο καινούργιος χαρακτήρας

Διαβάστε το στο news.gr

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αυτός ο ηθοποιός θα πάρει τη θέση του Φιλιππίδη

Από την προηγούμενη Δευτέρα που η ΕΡΤ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από την καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και αρκετά που συνομίλησαν με την εταιρία παραγωγής.     Το πρώτο πρόσωπο που ακούστηκε για να αναλάβει τον ρόλο του Παρασκευά ήταν αυτό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που ήταν και η πρώτη επιλογή των σεναριογράφων όταν άρχισαν να γράφουν τη συγκεκριμένη σειρά.     Ωστόσο, από την στιγμή που ο Χατζηπαναγιώτης έχει δώσει τα χέρια με το Mega για να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου δεν θα μπορούσε να είναι, μιας και ο «Πλάτανος» θα συνεχιστεί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας