Μανούσος Μανουσάκης: «Με παρενόχλησαν δύο κοπέλες – Μου είπαν να πάω στο σπίτι τους…»
15:27 - 11/02/2021
«Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε σε μία γυάλα. Τη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεών μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται μία χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά που εγώ τουλάχιστον λατρεύω και […]
The post Μανούσος Μανουσάκης: «Με παρενόχλησαν δύο κοπέλες – Μου είπαν να πάω στο σπίτι τους…» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανούσος Μανουσάκης: «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν κοπέλες δύο φορές»
Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο Μανούσος Μανουσάκης – Όταν με παρενόχλησαν σ3ξουαλικα δύο κοπέλες
Ο Μανούσος Μανουσάκης, αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τις τελευταίες εβδομάδες τον χώρο του θεάματος. «Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε σε μία γυάλα. Τη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεών μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται μία χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά που εγώ τουλάχιστον λατρεύω και ποτέ δεν θα σταματήσω να ερωτεύομαι τους συνεργάτες μου, να τους αγγίζω, να τους ψιθυρίζω στο αυτί και να συνδημιουργώ μαζί τους. Οι άνθρωποι που κάνουν τις καταγγελίες είναι αξιόπιστοι και αυτά που καταγγέλλουν μάλλον συνέβησαν, δεν μπορεί να
Διαβάστε το στο spoilersΜανούσος Μανουσάκης: «Με παρενόχλησαν δύο κοπέλες»
Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τις τελευταίες εβδομάδες τον χώρο του θεάματος. «Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε σε μία γυάλα. Τη γυάλα της ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΜανούσος Μανουσάκης – «Όταν με παρενόχλησαν σ3ξουαλικά δύο κοπέλες»
Ο Μανούσος Μανουσάκης, αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τις τελευταίες εβδομάδες τον χώρο του θεάματος.
Διαβάστε το στο to10.gr