Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν πολλά χρόνια»
11:45 - 12/02/2021
Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα η Βούλα Πατουλίδου που μίλησε για το θέμα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις […]
The post Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν πολλά χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους»
«Όταν αγωνιζόμουν εγώ, εάν είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, θα μας είχαν ακούσει μέχρι τον Όλυμπο» σχολίασε με χιούμορ η Χρυσή Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο Βούλα Πατουλίδου: O Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλομένους πριν πολλά χρόνια
Όσα της είχε πει ο Κώστας Βουτσάς σε μια συζήτηση τους μετέφερε η Βούλα Πατουλίδου στον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής. Η κ. Πατουλίδου τόνισε πως ο «αιώνιος έφηβος» της είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν από πολλά χρόνια. «Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποκάλυψη Βούλας Πατουλίδου: O Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλομένους
“Αφού από τη γυναίκα ξεκινά η ζωή, είναι λογικό μια γυναίκα να φτάνει στο “ως εδώ” μια γυναίκα. Το “γιατί τώρα;” δεν με αφορά. Με αφορά μόνο στο θέμα της παραγραφής των αδικημάτων. Γίνεται η παραγραφή μιας βασανιστικής πορείας. Να φτάσει σε ένα σημείο να περάσουν τόσα χρόνια, να ξεπεράσει τον φόβο και να μιλήσει, […]
The post Αποκάλυψη Βούλας Πατουλίδου: O Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλομένους appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒούλα Πατουλίδου: O Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλομένους
Δεν με αφορά το "γιατί τώρα" σχολιάζει η Βούλα Πατουλίδου για το σκάνδαλο παρενοχλήσεων
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν πολλά χρόνια»
Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα η Βούλα Πατουλίδου που μίλησε για το θέμα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει σκάσει στους χώρους του αθλητισμού και του θεάτρου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έναν από τους καταγγελλόμενους που ακούμε τώρα, της τον είχε κατονομάσει πριν από πολλά χρόνια ο Κώστας Βουτσάς. «Κάποια στιγμή, ένας πάρα […]
Διαβάστε το στο irafina.grAποκαλύψεις από τη Βούλα Πατουλίδου: Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε πει για έναν από τους καταγγελλόμενους. Κρίμα τόσο μεγάλο ταλέντο να…
«Όταν αγωνιζόμουν εγώ, εάν είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, θα μας είχαν ακούσει μέχρι τον Όλυμπο» σχολίασε με χιούμορ η Χρυσή Ολυμπιονίκης Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Βούλα ΠατουλίδουΒούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε και στις αλλεπάλληλες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποιητικής συμπεριφοράς που έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό, στον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος. «Όταν αγωνιζόμουν εγώ, εάν είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, θα μας είχαν ακούσει μέχρι τον Όλυμπο. Είτε για εμένα, είτε για κάποια φίλη ή φίλο. Ήταν τα αδέρφια μου οι συναθλητές μου. Το ότι υπήρχαν όμως συμπεριφορές σατράπη, ισχύει, αλλά κάπως έτσι είναι ο πρωταθλητισμός» ανέφερε η
Διαβάστε το στο spoilersΒούλα Πατουλίδου: "Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν πολλά χρόνια" (video)
"Ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr