Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Για ποιο λόγο ο Πάπας μου είπε ότι πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο

12:03 - 12/02/2021

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Όπως δήλωσε «ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια... The post Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Για ποιο λόγο ο Πάπας μου είπε ότι πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει αμέσως άγιο...»

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους:

Διαβάστε το στο real.gr

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο»

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους «Ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια δύσκολη στιγμή. Πήγα εκεί με τη μητέρα μου και […] The post Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μιχαΐλοβιτς : «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο…»

Ο προπονητής της Μπολόνια μίλησε για τη συνάντησή του με τον Πάπα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]