Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Για ποιο λόγο ο Πάπας μου είπε ότι πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο
12:03 - 12/02/2021
Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Όπως δήλωσε «ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια...
The post Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Για ποιο λόγο ο Πάπας μου είπε ότι πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει αμέσως άγιο...»
Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους:
Διαβάστε το στο real.grΜιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο»
Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρθηκε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους «Ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια δύσκολη στιγμή. Πήγα εκεί με τη μητέρα μου και […]
The post Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜιχαΐλοβιτς : «Ο Πάπας μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει αμέσως Άγιο…»
Ο προπονητής της Μπολόνια μίλησε για τη συνάντησή του με τον Πάπα.
Διαβάστε το στο to10.gr