Τάσος Χαλκιάς: Θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

13:15 - 12/02/2021

Ο Τάσος Χαλκιάς αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «βασανισμένη» τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνέλαβε σήμερα τον Τάσο Χαλκιά κατά την είσοδό του στην εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», της οποίας τα γυρίσματα διακόπηκαν προσωρινά, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των πρόσφατων καταγγελιών. Ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος αναμένεται να πάρει πάνω του το βάρος των εξελίξεων, θα  υποδυθεί, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον αδελφό του Παρασκευά, ο οποίος «αποσύρεται» από τη  σειρά. Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στο κτίριο, ο Τάσος Χαλκιάς επιβεβαίωσε τον σκοπό της επίσκεψής τ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: Η πρώτη του συνέντευξη, για τον νέο του ρόλο στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, για τον νέο του ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ1, "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, για το νέο του ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ1, "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά