Αποκλειστικό - Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα»

15:01 - 12/02/2021

Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα»

Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr. Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του Documento) μιλά αποκλειστικά στο documentonews.gr και καταθέτει την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του»

Μία νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με εκείνες που ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούν ανθρώπους του θεάτρου. Η συγκεκριμένη έχει πρωταγωνιστή έναν γνωστό ηθοποιό, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες. Η ηθοποιός που κάνει την καταγγελία μίλησε στο documentοnews.gr, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα καταγγελία – σοκ για Φιλιππίδη: «Άρχισε να αυνανίζεται, με έπιασε από το σβέρκο- Μου φώναζε “πάρτον στο στόμα”»

Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του Documento) μίλησε αποκλειστικά στο documentonews.gr και κατέθεσε την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία: «Δεν είναι εύκολο να […] The post Νέα καταγγελία – σοκ για Φιλιππίδη: «Άρχισε να αυνανίζεται, με έπιασε από το σβέρκο- Μου φώναζε “πάρτον στο στόμα”» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Μου φώναζε πάρ’ τον στο στόμα»

Lamianow.gr Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Μου φώναζε πάρ’ τον στο στόμα» Ακόμη μια σοκαριστική καταγγελία, που τώρα αφορά σε απόπειρα βιασμού, σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Η καταγγελία γίνεται από γνωστή ηθοποιό. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα έζησε στο documentonews.gr. Η απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη έγινε, όπως καταγγέλλει, το καλοκαίρι του 2014. Εκείνος, εκμεταλλευόμενος […] Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Μου φώναζε πάρ’ τον στο στόμα» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νέα καταγγελία “φωτιά” για γνωστό ηθοποιό: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα»

Ακόμη μια σοκαριστική καταγγελία, που τώρα αφορά σε απόπειρα βιασμού, σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Η καταγγελία γίνεται από γνωστή ηθοποιό. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα έζησε στο documentonews.gr. Η απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη έγινε, όπως καταγγέλλει, το καλοκαίρι του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νέα καταγγελία σοκ για γνωστό ηθοποιο Με πήγε σε ένα στενό και μου είπε πάρτον στο στόμα

Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του Documento) μιλά στην εφημερίδα και καταθέτει την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι ανατριχιαστικά.   Ο ηθοποιός φέρεται κατά την ίδια να χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Ένα αίσθημα εξουσίας και κτήσης πάνω στη νεαρή κοπέλα, με ταυτόχρονη βεβαιότητα ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.   Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που η ηθοποιός τον προειδοποιεί, ότι θα τον καταγγείλει στα κανάλια αυτός της απαντά κυνικά πως «τα κανάλια θα μου κλά

Διαβάστε το στο spoilers

Χαμοσ! χασαμε την μπαλα! γινεται της κακομοιρασ! νεα καταγγελια για τον φιλιππιδη: με επιασε απο το σβερκο – μου φωναζε παρτον στο στομα

Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύει σήμερα ΠΟΡΤΑΛ. Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του ΠΟΡΤΑΛ) μιλά αποκλειστικά στο ΠΟΡΤΑΛ και καταθέτει την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται κατά την ίδια να χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Ένα αίσθημα εξουσίας και κτήσης πάνω στη νεαρή κοπέλα,

Διαβάστε το στο spoilers

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο και μου φώναζε…»

Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για απόπειρα βιασμού που φέρεται να τελέστηκε κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του Documento) μιλά αποκλειστικά στο documentonews.gr και καταθέτει την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Μου φώναζε πάρ’ τον στο στόμα»

Ακόμη μια σοκαριστική καταγγελία, που τώρα αφορά σε απόπειρα βιασμού, σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Η καταγγελία γίνεται από γνωστή ηθοποιό. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα έζησε στο documentonews.gr. Η απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη έγινε, όπως καταγγέλλει, το καλοκαίρι του 2014. Εκείνος, εκμεταλλευόμενος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα»

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα» Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr. Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του Documento) μιλά αποκλειστικά στο documentonews.gr και καταθέτει την […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα