«Κάθε μέρα και πιο κοντά στο όνειρό μου»

09:14 - 13/02/2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε εύκολα με 6-4, 6-1, 6-1, τον Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, στη Rod Laver Arena, μετά από 1 ώρα κα 34 λεπτά, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε, για δεύτερη φορά στην καριερα του, στον 4ο γύρο του Australian open.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Κάθε μέρα και πιο κοντά στο όνειρό μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε εύκολα με 6-4, 6-1, 6-1, τον Σουηδό Μίκαελ Ιμερ, στη Rod Laver Arena, μετά από 1 ώρα κα 34 λεπτά, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε, για δεύτερη φορά στην καριερα του, στον 4ο γύρο του Australian open. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Τσιτσιπάς : «Βλέπω κάθε μέρα σαν ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου»

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την πρόκρισή του στον 4ο γύρο του Australian Open.

Διαβάστε το στο to10.gr

Τσιτσιπάς: «Κάθε μέρα πλησιάζω το όνειρό μου»

Μία εβδομάδα μακριά από το τέλος του πρώτου γκραν σλαμ για το 2021 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να περνάει στον επόμενο γύρο ένα στάδιο μακριά από τα προ-ημιτελικά. Παρότι αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο το όνομα του αντιπάλου του στην φάση των «16» καθώς ο αγώνας ανάμεσα στον Κατσάνοφ – Μπερετίνι βρίσκεται ακόμα σε […] The post Τσιτσιπάς: «Κάθε μέρα πλησιάζω το όνειρό μου» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»