Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Είχαμε τους “γιατί τώρα;” και τώρα μας προέκυψαν οι…”
13:36 - 13/02/2021
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου,
To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Είχαμε τους “γιατί τώρα;” και τώρα μας προέκυψαν οι…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Είχαμε τους “γιατί τώρα;” και τώρα μας προέκυψαν οι…”
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τοποθετήθηκε για όλους εκείνους που εξομολογούνται δημόσια, πως δεν έτυχε να βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό, επειδή δεν το προκάλεσαν. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξαλλος ο Σκιαδαρέσης – Είχαμε τους γιατί τώρα; και τώρα μας προέκυψαν οι…
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τις καταγγελίες σ3ξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για όλους εκείνους που εξομολογούνται δημόσια, πως δεν έτυχε να βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Είχαμε τους «γιατί τώρα;» και τώρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε» ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!” Δες το post: Την ίδια άποψη έχει και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε: “Αμάν πια με τους/τις «εμένα δεν μου συνέβη».
Διαβάστε το στο spoilers