H κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο και τρολάρει τους ψεκασμένους: Δεν μου έβαλαν τσιπάκι του πατέρα μου….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς εμβολιάστηκε και τρολάρει τους συνωμοσιολόγους για το δήθεν τσιπάκι
Η ανάρτησή της στο Instagram
Διαβάστε το στο lifo.grΗ κόρη του Μπιλ Γκέιτς εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού «χωρίς το τσιπάκι του πατέρα της»
ΚΟΣΜΟΣ
Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ Γκέιτς αποφάσισε να αστειευτεί με τη γνωστή θεωρία συνωμοσίας που έχει ως πρωταγωνιστή τον πατέρα της.
Ποια είναι ίσως η πιο διαδεδομένη (αν και εμφανώς αφελής) θεωρία συνωμοσίας των ημερών μας; Ο,τι με τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Μπιλ Γκέιτς θα έχει τη δυνατότητα να εμφυτεύσει σε κάθε άνθρωπο τσιπάκια για την παρακολούθησή του.
Τη θεωρία αυτή αποφάσισε να τρολάρει (ανηλεώς, είναι η αλήθεια) η κόρη του Αμερικανού μεγιστάνα Τζένιφερ Γκέιτς η οποία, ως φοιτήρια ιατρικής, εμβολιάστηκε.
Στο λογαριασμό της στο Instagram η 24χρονη Γκέιτς έγραψε χαρακτηριστικά ότι η πρώτη δόση του εμβόλιου: «Δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλό μου».
Στη συνέ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ κόρη του Μπιλ Γκέιτς εμβολιάστηκε και τρολάρει τους συνωμοσιολόγους για το τσιπάκι
Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, ανακοινώνοντας το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τρολάροντας παράλληλα τους υπέρμαχους των θεωριών συνωμοσίας, σε πολλές από της οποίες πρωταγωνιστεί ο πατέρας της. Σύμφωνα με τη New York Post, η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς σπουδάζει ιατρική στην πανεπιστημιακή σχολή Icahn School […]
Διαβάστε το στο