Γιώργος Παπαπαύλου: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του – “Με άγγιξε μέσα από το εσώρουχο βίαια, πάγωσα…”
15:36 - 14/02/2021
Στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” μίλησε μέσω Skype ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου, ο οποίος εξομολογήθηκε
To άρθρο Γιώργος Παπαπαύλου: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του – “Με άγγιξε μέσα από το εσώρουχο βίαια, πάγωσα…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαπαύλου – Με άγγιξε μέσα από το εσώρουχο βίαια, πάγωσα…
Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου εξομολογήθηκε το ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 22 του χρόνια από έναν άνδρα του θεάτρου, 65 ετών. Ο ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα πέρσι στη σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά” συγκλόνισε με την κατάθεση ψυχής του. “Η δική μου ιστορία πάει μερικά χρόνια πίσω, όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή, ένας άνθρωπος από την Επιτροπή – διορισμένος από το κράτος – ζήτησε το τηλέφωνό μου, με πρόσχημα ενός ρόλου… Πήγα στο σπίτι του, εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο και το έργο. Στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται αλλού, σε κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Για άλλους ηθοποιούς που ήταν εκείνη την
Διαβάστε το στο spoilers