Δοκιμασία και… ευκαιρία στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ
08:06 - 15/02/2021
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία φιλοξενείται (17:15) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, με τους ασπρόμαυρους να θέλουν τη νίκη για να πιάσουν στη βαθμολογία τον Άρη.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάμπλο Γκαρσία: Βάζει τις βάζεις για τον νέο ΠΑΟΚ
Την ίδια στιγμή, ο Πάμπλο Γκαρσία χρειάζεται χρόνο, καθώς δουλεύει με την ομάδα του κάτι εντελώς διαφορετικό
Το άρθρο Πάμπλο Γκαρσία: Βάζει τις βάζεις για τον νέο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΔοκιμασία και… ευκαιρία στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις του Γκαρσία για ΠΑΣ
Δοκιμασία και… ευκαιρία στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις του Γκαρσία για ΠΑΣ
15/02/2021
Επικίνδυνη αποστολή έχει το απόγευμα (17:15) ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League 1.
Η «μάχη» των δυο ομάδων δεν θα πραγματοποιηθεί στους «Ζωσιμάδες», λόγω της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Έτσι, το ματς ορίστηκε να διεξαχθεί στο Περιστέρι.
Πάντως, η έντονη χιονόπτωση που πλήττει την Αθήνα από τα ξημερώματα της Δευτέρας δημιουργεί μία αμφιβολία για το αν θα γίνει το ματς.
Αν δεν υπάρξει αναβολή, οι ασπρόμαυροι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο π
Διαβάστε το στο filathlos.gr