Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα εκτός έδρας παιχνίδια» (pic)
08:14 - 15/02/2021
Συγκινητική παραδοχή από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα εκτός έδρας ματς και την ελληνική σημαία.
Το άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα εκτός έδρας παιχνίδια» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα γήπεδα» (pic)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε πόσο πολύ του έχει λείψει να βλέπει την ελληνική σημαία στο γήπεδο.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα εκτός έδρας παιχνίδια» [βίντεο]
Μετά την ήττα του Μιλγουόκι από την Οκλαχόμα Σίτι (114-109) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να εκφράσει, μέσω του twitter, το πόσο του λείπει να βλέπει την ελληνική σημαία στα γήπεδα. Η πανδημία του κορονοϊού επιτρέπει ελάχιστους φιλάθλους στα γήπεδα και ο Giannis δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται εκτός έδρας χωρίς...
The post Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα εκτός έδρας παιχνίδια» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Μου έχει λείψει να βλέπω την ελληνική σημαία στα εκτός έδρας ματς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε στο Twitter τη θλίψη του που δεν βλέπει ελληνικές σημαίες στα εκτός έδρας ματς λόγω κορονοϊού.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑντετοκούνμπο: Μου λείπει η ελληνική σημαία από τα γήπεδα
Με μήνυμά του στα social media ο 26χρονος σταρ του ΝΒΑ εξέφρασε το παράπονό του καθώς η απουσία οπαδών από τα στάδια, λόγω πρωτοκόλλων Covid-19, έχει ως συνέπεια να μη βλέπει πια τη γαλανόλευκη
The post Αντετοκούνμπο: Μου λείπει η ελληνική σημαία από τα γήπεδα appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grNBA: Συγκλονίζει ο Αντετοκούνμπο - «Μου λείπει η ελληνική σημαία» (photos)
Στην ελληνική σημαία, αναφέρθηκε με ποστάρισμά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,…
Διαβάστε το στο onsports.grΑντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει η ελληνική σημαία» (ΦΩΤΟ)
Αντετοκούνμπο: «Μου έχει λείψει η ελληνική σημαία» (ΦΩΤΟ)
15/02/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο NBA, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την τρίτη διαδοχική τους ήττα και δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τη φετινή σεζόν.
Ένα από αυτά φαίνεται ότι είναι και η απουσία του κόσμου, η οποία πάντα λειτουργούσε θετικά, ειδικά για τον Greek Freak, ο οποίος αντλεί πολύ ενέργεια από τους φιλάθλους στις εξέδρες.
Και δη, από τους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του, ανεμίζοντας τις ελληνικές σημαίες, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Το γεγονός επισήμανε ουσιαστικά και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, με μία ανάρτησή το
Διαβάστε το στο filathlos.gr